آ
-
آبیاری تکمیلی
تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
-
آسکوربات پراکسیداز
تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آنها بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
-
آناتومی ریشه
ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
ا
-
احتمال
پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
-
ارقام
ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
-
ارقام و ژنوتیپهای جو
جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
-
الگوهای کاشت
بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علفهای هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
-
اینبرد لاین نوترکیب
بررسی تنوع ژنتیکی و مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات مرتبط با جوانهزنی بذر و استقرار گیاهچه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 121-138]
ب
-
بازیافت ظاهری فسفر
جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
-
باکتری های بیوفیلمی
تاثیر باکتریهای بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کمآبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
-
بیوماس علفهای هرز
بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علفهای هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
پ
-
پراکسیداز
تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آنها بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
-
پروتئین
بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
-
پرولین
تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آنها بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
ت
-
تنوع ژنتیکی
بررسی تودههای بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
-
توده های بومی
بررسی تودههای بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
ج
-
جذب
جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
چ
-
چگالی بافت ریشه
تاثیر باکتریهای بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کمآبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
د
-
دی آلل
بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپهای گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
-
دریاچه ارومیه
بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهرهوری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]
-
درجه- روز رشد
پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
-
دیم
بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
ر
-
رسیدگی
پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
-
ریشه
تاثیر باکتریهای بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کمآبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
-
رقم گندم
تاثیر باکتریهای بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کمآبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]
ز
-
زمان کشت
بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپهای گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]
ژ
-
ژنوتیپ
بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپهای گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]
س
-
سبز شدن
پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
-
سوپراکسید دسموتاز
تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آنها بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
-
سود کشاورز
بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهرهوری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]
ش
-
شاخص های گیاهچه ای
بررسی تنوع ژنتیکی و مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات مرتبط با جوانهزنی بذر و استقرار گیاهچه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 121-138]
ع
-
عملکرد
جذب فسفر و عملکرد ژنوتیپها و ارقام جو در سطوح مختلف فسفر تحت شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 55-66]
-
عملکرد
تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
-
عملکرد دانه
بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علفهای هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
-
عملکرد دانه
بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپهای گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
-
عملکرد دانه
بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپهای گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]
-
عملکرد گیاه
بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهرهوری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]
ق
-
قابلیت ترکیب پذیری عمومی و خصوصی
بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپهای گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
ک
-
کارایی جذب و مصرف نیتروژن
بررسی تودههای بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
-
کارآیی مصرف آب
تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آنها بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
-
کربوهیدرات
بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
-
کشاورزی پایدار
تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
-
کلروفیل
تاثیر کاربرد کود فسفر، باکتری سودوموناس پوتیدا و قارچ گلوموس موسه آ و اثرات تلفیقی آنها بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدان، خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد دانه گندم در شرایط دیم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-33]
-
کودهای زیستی
تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
گ
-
گلدهی
پهنه بندی تاریخ های کاشت و برداشت و طول مراحل رشد گندم دیم بر اساس داده های بارش و دما در استان گلستان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 103-120]
-
گلرنگ
بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 147-164]
-
گلرنگ زراعی
بررسی اثر زمان کشت بر عملکرد، میزان روغن و برخی صفات زراعی ژنوتیپهای گلرنگ در مناطق دیم سرد و معتدل سرد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 229-245]
-
گندم
بررسی تنوع ژنتیکی و مکان یابی QTLهای کنترل کننده صفات مرتبط با جوانهزنی بذر و استقرار گیاهچه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 121-138]
-
گندم
ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
-
گندم نان
بررسی تودههای بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
م
-
مدیریت آب در مزرعه
بررسی اثر آبیاری تکمیلی و تاریخ کاشت بر بهرهوری فیزیکی و اقتصادی آب مصرفی گیاهان گندم و جو در شرایط دیم ارومیه [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 247-262]
-
مقاومت
ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
ن
-
نیتروژن
بررسی تودههای بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 35-53]
-
نخود
بررسی تغییرات عملکرد دانه و اجزای آن و قابلیت نخود سیاه (Cicer arietinum L.) در سرکوب علفهای هرز در شرایط دیم و آبیاری تکمیلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 67-85]
-
نسبت برابری زمین
تاثیر مایه زنی باکتری های حل کننده فسفات بر عملکرد و اجزای آن در بالنگوی شهری (Lallemantia iberica) و نخود (Cicer aritinum L.) در حالت تک کشتی و مخلوط [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 209-228]
-
نماتد سیستی غلات
ارزیابی مقاومت و ارتباط اجزای میکرو-مرفولوژیکی ریشه ارقام دیم گندم نان به نماتد سیستی غلات Heterodera filipjevi [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 187-208]
و
-
وراثت پذیری
بررسی ژنتیکی عملکرد دانه و اجزای عملکرد در ژنوتیپهای گندم نان به روش دی آلل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 165-186]
-
وزن هزار دانه
تاثیر باکتریهای بیوفیلمی محرک رشد در تعدیل اثرات ناشی از بروز تنش کمآبی در مراحل انتهایی دوره رشد بر اجزای عملکرد و ریشه گندم [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 87-102]