کلیدواژه‌ها = تنوع ژنتیکی
تعداد مقالات: 5
1. مقایسه ارقام جو متداول ایرانی و اروپایی از نظر صفات مختلف زراعی و آزمایشگاهی در شرایط دیم معتدل

دوره 8، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 177-197

ستاره ابرناک؛ لیلا زارعی؛ کیانوش چقامیرزا


2. بررسی توده‌های بومی گندم نان در جذب و بهره وری نیتروژن

دوره 6، شماره 1، بهار و تابستان 1396، صفحه 35-53

غلامرضا خلیل زاده؛ ابراهیم عزیزاف؛ جواد مظفری


3. بررسی تنوع ژنتیکی ژرم پلاسم گلرنگ از نظر برخی صفات مورفولوژیک و زراعی در شرایط دیم سردسیر با استفاده از روش‌های آماری چندمتغیره

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1395، صفحه 157-169

صبا کوکب صومعه سفلی؛ حمید حاتمی ملکی؛ خشنود علیزاده؛ مهدی رحیمی


4. بررسی تنوع ژنتیکی جذب و تجمع فسفر و تاثیر آنها بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در ژنوتیپ‌های جو در شرایط دیم

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1395، صفحه 45-61

جلال حامدی قولقاسم؛ بهزاد صادق زاده؛ ناصر محبعلی پور


5. نقش عنصر روی در بهبود تولید گندم نان و دوروم در شرایط دیم سردسیری

دوره 4، شماره 2، پاییز و زمستان 1394، صفحه 149-162

بهزاد صادق زاده