همکاری با انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
مقایسه ارقام جو متداول ایرانی و اروپایی از نظر صفات مختلف زراعی و آزمایشگاهی در شرایط دیم معتدل

ستاره ابرناک؛ لیلا زارعی؛ کیانوش چقامیرزا

دوره 8، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 177-197

چکیده
  جو با توجه به سازگاری با شرایط مختلف اقلیمی و ویژگی­های ارزشمندی که در تغذیه انسان، دام و صنایع غذایی پیدا کرده، جایگاه ویژه­ ای در کشاورزی دارد. در این پژوهش، 44 رقم جو ایرانی و اروپایی در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه­ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه در سال زراعی 94-1393 در شرایط دیم کشت و مورد ...  بیشتر

گیاهان زراعی دیم
اثر تنش خشکی در مرحله گلدهی بر عملکرد دانه و اجزای آن در نمونه‌های بومی عدس

ورهرام رشیدی

دوره 5، شماره 2 ، آذر 1395، ، صفحه 170-184

چکیده
  به ­منظور ارزیابی ژنوتیپ­های عدس از نظر تحمل به خشکی در مرحله گلدهی آزمایشی بصورت اسپلیت پلات  بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سالهای92-1391 در دانشکده کشاورزی دانشگاه­ آزاد اسلامی واحد تبریز اجرا شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس مرکب نشان داد که اثر متقابل ژنوتیپ× تنش خشکی برای همه صفات به جز 50% سبز شدن، 50% گلدهی ...  بیشتر