همکاری با انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
تاثیرکاربرد اسیدهای آمینه آزاد بر عملکردکمی وکیفی ماشک رقم گل‌سفید (Vicia panonica) درشرایط دیم

حمید محمودی؛ خشنود علیزاده

دوره 3، شماره 2 ، آذر 1393، ، صفحه 115-126

چکیده
  بهبود کمی و کیفی علوفه با استفاده از کودهای آلی زیستی از نیازهای مهم تولید این محصول در سامانه‌های کشاورزی دیم کشور می باشد. در همین راستا اثرات محلول پاشی چهار ترکیب مختلف حاوی اسید های آمینه آزاد در چهار زمان مختلف رشد گیاهی شامل مراحل گیاهک، ساقه رفتن، شروع گلدهی و محلول‌پاشی در هرسه مرحله  فوق به همراه تیمار شاهد، در مجموع با ...  بیشتر