همکاری با انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
بررسی تنوع ژنتیکی لاین‌های نخود تیپ دسی در شرایط دیم

مژگان تبریزی‌وندطاهری

دوره 10، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 225-242

چکیده
  حبوبات بعد از غلات، دومین منبع غذایی مهم برای انسان بوده و به عنوان یک مکمل غذایی با ارزش پروتئینی بالا محسوب می‌‌شوند. نخود در بین حبوبات هم از نظر سطح زیر کشت و هم از نظر تولید در درجه اول اهمیت قرار دارد. با این وجود عملکرد آن پایین است و یک شکاف بین عملکرد بالقوه و عملکرد واقعی آن وجود دارد. بنابراین، به منظور دستیابی به ژنوتیپ‌های ...  بیشتر